Ügyfélszolgálatunk ( 9:00-17:00-ig)
Online rendelések (0-24 óráig )
061 633 3557
06 70 904 2074

Kártyafüggetlen készülékek nagy választékban!

Végleg befejeződött a Samsung Galaxy Note 7 gyártása

2016.10.11.-én a Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy nem csak az értékesítést, de a Galaxy Note7 gyártását is leállítják. Az állásfoglalás szerint: "A vásárlók biztonságának érdekében beszüntettük az értékesítést és a csereprogramot, következésképpen pedig a készülék gyártásának leállítása mellett döntöttünk."

Ezt megelőzően a Samsung szóvivője már egyszer megerősítette, hogy ideiglenesen leálltak az előállítással, a frissített közlemény viszont nem utal az állapot időleges voltára, így már a hazai és a nemzetközi sajtó is a Note7 konkrét megszűnéséről ír. Mindezek hatására a dél-koreai tőzsdén  reggel 2008 októbere óta nem látott zuhanást szenvedett el a cég, a Samsung részvények 8%-ot gyengültek. A nyilvánvaló pénzügyi veszteségeken túl az is kérdés, hogy a Samsung hosszútávon hogyan tudja feldolgozni a vélhetően el nem maradó bizalomvesztést a piac és a fogyasztók részéről. Azért anyagilag, előbb utóbb kiheveri a cég, akinek nem kevesebb mint 70 milliárd dollár tőkéje van. De a bizalom vesztett vásárlók az Apple-nek is jól jöhetnek.

A hét elején sorra vonták ki a kínálatból a Galaxy Note7-et, először a legnagyobb amerikai szolgáltatók, a csereprogramban pedig egyéb lehetőségeket biztosítottak a biztonságosnak tételezett eszközzel rendelkező vásárlóknak is. Eközben az eBay-en már feltűntek pénzhajhász hirdetések, akik akár 800.000.-Ft-nak megfelelő $-t kérnek el az életveszélyes készülékekért.