Ügyfélszolgálatunk ( 9:00-17:00-ig)
Online rendelések (0-24 óráig )
061 633 3557
06 70 904 2074

Kártyafüggetlen készülékek nagy választékban!

Milyen telefont vegyünk karácsonyra?

Pár nap és itt a karácsony, mi pedig összegyűjtöttük, hogy milyen mobilok közül választhatunk, ha éppen ezzel szeretnénk meglepni magunkat vagy szeretteinket.

Mobilok a belépő kategóriából:

Nagy a választék, a belépőkategóriás modellek terén, hogy mindenki megtalálja a magának legjobban megfelelő készüléket. Ebben a kategóriában is sok olyan funkcióval találkozhatunk, amik megkönnyíthetik a mindennapjainkat és telefonáláson kívül, szép képeket is készíthetünk valamint kényelmesen internetezhetünk a barátságos 4" fölötti kijelzőn. Elvárható és a legtöbb modell teljesíti is a bővíthető memória lehetőségét, hogy az elkészült képeket legyen hova menteni. Modellek tekintetében a következőket ajánljuk nyugodt szívvel:
- Alcatel One Touch Pop 3
- Alcatel A5
- Huawei Y6
- Huawei P8 lite
- Huawei P9 lite
- Meizu M5
- Moto E3
- Nokia 3
- Samsung Galaxy J3
- Xiaomi Redmi 4A
Mint látható, elég szép felhozatal van és még nem is említettünk meg minden márkát/modellt.

Mobilok a közép kategóriából:

A közép kategóriában még több modell áll a rendelkezésünkre, talán itt a legnagyobb a szórás, mind árban, mind választékban. Ebben a kategóriában már jobb kijelzőt, több memóriát, nemesebb anyaghasználatot, ujjlenyomat olvasót és a prémium márkák modelljeit is megtaláljuk. Nézzük is a választékot:
- Honor 8
- Honor 9
- Huawei P10 lite
- Huawei Mate 10 lite
- iPhone 5s
- iPhone SE
- Lg Q6
- Lg G6
- Moto G5
- Nokia 5
- Nokia 6
- Samsung Galaxy J5
- Samsung Galaxy A5
- Sony Xperia XA
- Sony Xperia X

Mobilok a prémium kategóriából:

A felső-prémium kategória is sok új és sikeres modellt tartogat a számunkra. Ebben a kategóriában, már nem lehet kérdés a kamera (amivel fényképezőgépeket megszégyenítő képeket készíthetünk, sokszor dupla lencsével), a tűéles AMOLED, OLED, vagy IPS kijelző, a 2-4-6 GB RAM, a szupergyors processzor, vagy az üveg, fém, vagy akár kerámia burkolat. A felső kategóriába szánt készülékek mindig is vastag árcímkével rendelkeztek, ez idén sincsen másképp. Nézzük miből válogathatunk, ha sokat szeretnénk költeni mobiltelefonra:
- HTC U11
- Huawei P10
- Huawei Mate 10 Pro
- iPhone 7/7Plus,
- iPhone 8/8Plus,
- iPhone X
- Nokia 8
- OnePlus 5T
- Samsung Galaxy S8/S8+
- Samsung Galaxy Note 8
- Sony Xperia XZ
- Xiaomi Mi MIX 2

Reméljük segítettünk a választásban és mindenki megtalálja a számára megfelelő készüléket. Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kíván a West-tel csapata. Találkozunk 2018-ban.